Studieresa till bassholmen 26-28 aug

FABB planerar en studieresa till Bassholmen under sista helgen i augusti.

Samtliga betalande medlemmar i FABB är välkomna att deltaga.

Resan är tänkt att starta vid lunchtid fredagen den 29 aug med hemkomst under kvällen söndagen den 31 aug.

Vi åker i inhyrda minibussar och övernattning (2 nätter) sker i FAB:s bostäder på Bassholmen. Härigenom kommer vi vara ”på plats” under hela vistelsen och slipper onödiga transporter. Dessutom boende i en fantastisk Bohuslänsk skärgårdsmiljö. Vill du av någon anledning köra egen bil och ansluta uppe i Bohuslän går detta naturligtvis bra.

Vi anländer på fredagskvällen och får båttransport den sista biten från fastlandet ut till Bassholmen. Middag efter inkvartering.

Hela lördagen har vi möjligheter att botanisera bland alla vackra byggnader, allmogebåtar mm. Vi får möjlighet att låna och testa de båtar som ligger i sjön. Guidad rundvandring bland båtar och annan intressant utrustning som
finns i museet. Frukost, lunch och middag.

På söndag efter frukost fria aktiviteter under förmiddagen samt återställning/städning. Måltid under resan hem till Blekinge. Vi startar hemresan runt lunchtid.

Samtliga måltider lagar vi naturligtvis tillsammans. För att göra det så praktiskt som möjligt ombesörjer FABB inköp av mat och dryck. Ev ”starka” drycker svarar den enskilde för. Vi får återkomma i ett senare skede beträffande speciella önskemål beträffande maten (glutenfritt mm).

Beträffande kostnader för resan är detta mycket beroende på hur många vi blir. Eventuellt kan FABB lämna visst bidrag. Alla kostnader exklusive hyra för hyrbilar är naturligtvis till självkostnadspris. En grov gissning är att total kostnad/person kommer landa på ca 700-800 kr.

Detta är en första sondering angående intresse. Alltså inget bindande men vi vore tacksamma om ni ville lämna en preliminär intresseanmälan senast den 15 april 2016.

Kontakta ordf Gösta Ekwall
gosta.ekwall@gmail.com alt mobil 076-0480171